ספגטי ביין אדום עם ברוקולי
ספגטי ביין אדום עם ברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 984 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. לכו לחנות, קחו פלפל, שמן זית, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו ספגטי ביין אדום עם ברוקולי, ארוחת ערב: ספגטי יין אדום עם ברוקולי, ו ספגטי יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים ברוקולי לפרחים 1 אינץ 'רחב (עם 1/2 אינץ' של גזע). Blanch בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, 2 דקות.
מעבירים עם כף מחוררת למסננת גדולה כדי לנקז, שמירה על ברוקולי בישול נוזלי בסיר, ולאחר מכן להעביר ברוקולי לקערה.
להחזיר את נוזל הבישול לרתיחה ולבשל ספגטי, ערבוב מדי פעם, 5 דקות (פסטה לא יהיה מבושל לחלוטין).
מסננים במסננת ומחזירים סיר ריק לצינור.
מוסיפים יין וסוכר לסיר ומרתיחים במרץ 2 דקות.
להוסיף ספגטי סיר לנער כדי למנוע פסטה דבק. מערבבים בעדינות עם מלקחיים עד מצופה ומרתיחים על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד רוב הנוזל נספג, על 6 דקות (פסטה תהיה אל דנטה).
מיד לאחר הוספת ספגטי לתערובת יין, לבשל פתיתי שום ופלפל אדום בשמן במחבת כבדה 12 אינץ עמוק מעל חום נמוך בינוני, רועד מחבת מדי פעם, עד השום הוא זהב חיוור, על 5 דקות.
מוסיפים ברוקולי, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
להגדיל את החום גבוה ויוצקים תערובת ספגטי למחבת, זורק עם מלקחיים לשלב (מחבת יהיה מלא מאוד). לבשל, ערבוב, עד שכל היין נספג, על 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים גבינה.