ספגטי ברוטב מרינרה
ספגטי ברוטב מרינרה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 38 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לך שמן צמחי, בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 88%. נסו ספגטי ברוטב מרינרה, ספגטי ברוטב מרינרה, ו רוטב מרינרה עם ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ולחתוך את הבצל כדי למדוד 1/2 כוס. לקלף דק קוצצים את השום.
חותכים את פלפל חצי לאורכו, לחתוך את הזרעים ואת הממברנה. קוצצים מספיק פלפל כדי למדוד 1/4 כוס. לעטוף כל פלפל הנותרים עם ניילון לעטוף להכניס למקרר.
בסיר 2 ליטר, מחממים את השמן מעל חום בינוני 1 עד 2 דקות.
מוסיף את הבצל, שום ופלפל פעמון. לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים את העגבניות עם נוזל, רוטב עגבניות, בזיליקום, אורגנו, 1/4 כפית מלח, זרעי שומר ופלפל.
חום לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר תערובת הוא רותח, להפחית את החום בדיוק מספיק כדי בועות תערובת בעדינות ואינו ניתז.
מכסים עם מכסה; לבשל 35 דקות, ערבוב על כל 10 דקות כדי לוודא תערובת רק מבעבע בעדינות כדי למנוע דבק. מנמיכים את החום אם הרוטב מבעבע מהר מדי.
לאחר הרוטב כבר בישול כ 20 דקות, למלא תנור הולנדי 4 ליטר כחצי מלא מים.
להוסיף 1/2 כפית מלח אם תרצה. מכסים במכסה; מחממים על חום גבוה עד שהמים רותחים במהירות.
חום לרתיחה שוב. מרתיחים חשפו 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רך אבל לא רגשני.
מניחים מסננת או מסננת בכיור.
יוצקים את הספגטי במסננת לנקז.