קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

ספגטי ברוטב מרינרה

ספגטי ברוטב מרינרה
ספגטי ברוטב מרינרה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 38 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לך שמן צמחי, בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 88%. נסו ספגטי ברוטב מרינרה, ספגטי ברוטב מרינרה, ו רוטב מרינרה עם ספגטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף ולחתוך את הבצל כדי למדוד 1/2 כוס. לקלף דק קוצצים את השום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
2
חותכים את פלפל חצי לאורכו, לחתוך את הזרעים ואת הממברנה. קוצצים מספיק פלפל כדי למדוד 1/4 כוס. לעטוף כל פלפל הנותרים עם ניילון לעטוף להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
זרעיםזרעים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
בסיר 2 ליטר, מחממים את השמן מעל חום בינוני 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיף את הבצל, שום ופלפל פעמון. לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שוםשום
בצלבצל
5
מערבבים את העגבניות עם נוזל, רוטב עגבניות, בזיליקום, אורגנו, 1/4 כפית מלח, זרעי שומר ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
זרעי שומרזרעי שומר
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
מלחמלח
6
חום לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר תערובת הוא רותח, להפחית את החום בדיוק מספיק כדי בועות תערובת בעדינות ואינו ניתז.
7
מכסים עם מכסה; לבשל 35 דקות, ערבוב על כל 10 דקות כדי לוודא תערובת רק מבעבע בעדינות כדי למנוע דבק. מנמיכים את החום אם הרוטב מבעבע מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
8
לאחר הרוטב כבר בישול כ 20 דקות, למלא תנור הולנדי 4 ליטר כחצי מלא מים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
9
להוסיף 1/2 כפית מלח אם תרצה. מכסים במכסה; מחממים על חום גבוה עד שהמים רותחים במהירות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
10
תוסיף את הספגטי.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
11
חום לרתיחה שוב. מרתיחים חשפו 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רך אבל לא רגשני.
12
מניחים מסננת או מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מסננתמסננת
13
יוצקים את הספגטי במסננת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
14
מגישים עם רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות