קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות91
מגזין

ספגטי זינפנדל עם רפיני חריף

ספגטי זינפנדל עם רפיני חריף
ספגטי Zinfandel עם Rapini חריף עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 683 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סוכר, פתיתי פלפל, rapini, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 90%. מתכונים דומים: פסטה עם נקניק חריף & Rapini, נקניק חריף ופסטה רפיני, ו פניני חזיר פריך עם רפיני ורוטב חריף.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את rapini ומבשלים עד ירוק בהיר ומכרז, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
3
הסר עם רחפן תיל, ולהפיץ את rapini על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
SkimmerSkimmer
4
להביא את המים לרתיחה ולאחר מכן להוסיף את הספגטי. מבשלים ספגטי עד רך אבל עדיין כמה דקות הרחק אל דנטה, חמש עד שש דקות. (תוכל לסיים בישול הפסטה מאוחר יותר.) להזמין כוס של נוזל הבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה במסננת. הגדר את הסיר עכשיו ריק בחזרה על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את היין והסוכר לסיר, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לבשל עד מופחת בחצי, כשמונה דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיף את הפסטה סחוטה, ומערבבים היטב. מבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, תוך ערבוב לעתים קרובות מאוד כדי למנוע את הדבקה של הפסטה, ארבע עד חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
בינתיים, יוצקים את שמן הזית למחבת גדולה להגדיר על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, ואת השום ומיד להפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים עד השום הופך חום זהוב חיוור, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, רפיני, מלח ופלפל. מבשלים עד rapini חם, אחת עד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ברוקולי רבהברוקולי רבה
(צינור גדול)(צינור גדול)
9
מוסיפים את תערובת רפיני לפסטה יחד עם 1/2 כוס של מי הפסטה השמורים. בעדינות לזרוק לשלב. אם הפסטה נראית יבשה, מוסיפים עוד ממי הפסטה. אם מוכן, לחלק את הפסטה בין ארבע צלחות לקשט עם פקורינו מגורד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פקורינופקורינו
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה