ספגטי זינפנדל עם רפיני חריף
ספגטי Zinfandel עם Rapini חריף עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 683 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סוכר, פתיתי פלפל, rapini, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 90%. מתכונים דומים: פסטה עם נקניק חריף & Rapini, נקניק חריף ופסטה רפיני, ו פניני חזיר פריך עם רפיני ורוטב חריף.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את rapini ומבשלים עד ירוק בהיר ומכרז, כשלוש דקות.
הסר עם רחפן תיל, ולהפיץ את rapini על תבנית אפייה גדולה.
להביא את המים לרתיחה ולאחר מכן להוסיף את הספגטי. מבשלים ספגטי עד רך אבל עדיין כמה דקות הרחק אל דנטה, חמש עד שש דקות. (תוכל לסיים בישול הפסטה מאוחר יותר.) להזמין כוס של נוזל הבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה במסננת. הגדר את הסיר עכשיו ריק בחזרה על הכיריים.
מוסיפים את היין והסוכר לסיר, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לבשל עד מופחת בחצי, כשמונה דקות.
מוסיף את הפסטה סחוטה, ומערבבים היטב. מבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, תוך ערבוב לעתים קרובות מאוד כדי למנוע את הדבקה של הפסטה, ארבע עד חמש דקות.
בינתיים, יוצקים את שמן הזית למחבת גדולה להגדיר על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, ואת השום ומיד להפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים עד השום הופך חום זהוב חיוור, כשלוש דקות.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, רפיני, מלח ופלפל. מבשלים עד rapini חם, אחת עד שתי דקות.
מוסיפים את תערובת רפיני לפסטה יחד עם 1/2 כוס של מי הפסטה השמורים. בעדינות לזרוק לשלב. אם הפסטה נראית יבשה, מוסיפים עוד ממי הפסטה. אם מוכן, לחלק את הפסטה בין ארבע צלחות לקשט עם פקורינו מגורד.