ספגטי לימון עם טונה וברוקולי
וזה מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ספגטי עם טונה, לימון ופירורי לחם, יום שני מינימלי: ספגטי עם טונה, לימון ושמיר, ו ספגטי עם ברוקולי ולימון.
הוראות
מרתיחים את הספגטי במים מלוחים במשך 6 דקות.
מוסיפים את הברוקולי ומרתיחים במשך 4 דקות יותר או עד ששניהם פשוט רך.
בינתיים, מערבבים את שאלוט, זיתים, צלפים, טונה וגלידת לימון ומיץ בקערת הגשה מרווחת.
מסננים את הפסטה ואת הברוקולי, מוסיפים לקערה וזורקים ממש טוב עם שמן זית והרבה פלפל שחור.
מגישים עם קצת שמן זית נוסף טפטף מעל.