ספגטי מחיטה מלאה עם כרישה ואגוזי לוז היא מנה עיקרית צמחונית לקטו אובו . מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 663 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -31 גרם שומן . גשו לסופר וקנו סוכר, כרישה, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מצטיין של 84% . מתכונים דומים: ספגטי מחיטה מלאה עם כרישה מוקפצת, שעועית לבנה ואגוזי מלך , כרישה מימוזה עם אגוזי לוז קלויים וכרישה בגריל עם חמאה חומה ואגוזי לוז מתובלים .
הוראות
1
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
1 רדיקיו ראש קטן, חצוי, בליעה ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
רדיקיו, חצוי, מגורע ופרוס דק
2
מוסיפים את הספגטי ומבשלים לפי הוראות התווית. בינתיים מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים 2 כפות שמן זית. מפזרים את הכרישה במחבת ומתבלים ב-1 כפית כל מלח וסוכר. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ספגטי
(ומנות בלבד)
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מסננים את הפסטה, שומרים כ-1 כוס מנוזלי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
מוסיפים את הפסטה ואת נוזל הבישול השמורים למחבת עם הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות, 1 כפית סוכר ואת החומץ הבלסמי. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומוסיפים את הרדיקיו והגבינה. מערבבים עד שהגבינה נמסה, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ומעל אגוזי הלוז.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)