ספגטי סקווש העליון
ספגטי סקווש העליון נטול גלוטן, וידידותי לפודמפה תוספת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 305 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו רצועות בייקון, גבינה שוויצרית, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 33%. ציון זה הוא רע למדי. נסו ספגטי העליון, סלט ספגטי עליון, ו דלורית העליון עבור מתכונים דומים.
הוראות
חותכים סקווש לחצי לאורכו; להשליך זרעים.
מניחים חצי דלעת אחת על צלחת חסינת מיקרוגל, חתוכה כלפי מטה. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 8 דקות או עד שנוקבים בקלות במזלג, הופכים פעם אחת. חזור עם חצי סקווש השני. כאשר מגניב מספיק כדי לטפל, לגרוף סקווש, הפרדת גדילים עם מזלג; להפריש.
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים למגבות נייר; מסננים, שומרים טפטופים.
מוסיפים את החמאה, הסוכר החום, המלח והפלפל לטפטופים. מערבבים פנימה דלעת ובייקון; מחממים.
מסירים מהאש; מערבבים גבינה רק עד לקבלת תערובת אחידה.