ספגטי עגבניות איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עגבניות איטלקי. מנה אחת מכילה 50 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 35 . 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, שום מוכן, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ו ספגטי עם זיתים ועגבניות (ספגטי אלה פוטנסקה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התפשטות ברטולי בסיר שום וחתיכים אנשובי עד רך.
מוסיפים צלפים, זיתים ועגבניות ומבשלים במשך 15-20 דקות.בינתיים לבשל את הספגטי היבש על פי הוראות חבילה.
מוסיף את הספגטי האיטלקי לרוטב, לזרוק היטב יחד ומגישים זרועים פטרוזיליה.
מחממים את התפשטות ברטולי בסיר שום וחתיכים אנשובי עד רך.
מוסיפים צלפים, זיתים ועגבניות ומבשלים במשך 15-20 דקות.בינתיים לבשל את הספגטי היבש על פי הוראות חבילה.
מוסיף את הספגטי האיטלקי לרוטב, לזרוק היטב יחד ומגישים זרועים פטרוזיליה.