ספגטי עם פיסטוק פיסטוק חלבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם פיסטוק פיסטו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 855 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. אם יש לכם בזיליקום, ספגטי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו צרפתית בהבזק: ספגטי עם פיסטוק פיסטוק, פול, מרק ירקות קל עם פיסטוק פיסטו, ו מרק עגבניות צונן אפרסק עם פיסטוקים בזיליקום פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את חמאת פיסטוק, שום (אם משתמשים), מלח, פלפל, בזיליקום, שמן זית וחמאה, עד חלקה ומאוגדת לחלוטין.
כאשר הפסטה היא אל דנטה, להזמין 2 כוסות של נוזל הבישול, ולנקז את הפסטה.
מוסיפים 1 כוס של מי הפסטה השמורים ותערובת הפיסטוק לסיר הפסטה הריק, בחום נמוך.
לטאטא את הפסטה בישול מים לתוך תערובת פיסטוק, וכאשר חלקה, לזרוק את הפסטה בעדינות עם הרוטב עם זוג מלקחיים.
הוסף מי פסטה נוספים אם הרוטב הוא הדוק מדי.
יוצקים את הפסטה לתוך קערה גדולה, ולהשתמש מקלף ירקות כדי לגרד רצועות של גבינת פרמזן מעל.
מקשטים עם כמה עלי בזיליקום שלמים, ומגישים מיד, במיוחד ליד חזיר צלוי.