ספגטי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור
גשו לסופר וקנו פלפלים, פרמג'יאנו-רג' יאנו ועוד, ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה אדיר. נסו ספגטי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור, ספגטי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור, ו ספגטי עם פקורינו רומנו, פלפל ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
גרגרי קלוי קלוי במחבת קטנה ויבשה מעל חום בינוני גבוה, מחבת מתערבלת, עד ריחני ופלפל מתחילים לקפוץ, 2-3 דקות. ריסוק גס פלפלים עם מרגמה ועלי או לעטוף במגבת מטבח ולחץ על פלפלים עם תחתית של מחבת כבדה.
מבשלים ספגטי בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
ממלאים כוס גדולה או קערת קרמיקה עם קצת מים חמים כדי לחמם קערה. ממש לפני הספגטי הוא סיים בישול, קערת ניקוז אבל לא יבש.
להזמין 1/2 כוס פסטה בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה במהירות במסננת (לא לנער את עודף מים) ולהוסיף קערת פסטה חמה.
מפזרים 3/4 גבינות כוס ו 3 כפות בישול מים באופן שווה על ספגטי ולזרוק במהירות. אם הפסטה נראית יבשה, לזרוק עם קצת מי בישול נוספים.
מחלקים פסטה בין 4 צלחות, ואז מפזרים פלפל 2 כפות גבינה (סך הכל).
מגישים מיד עם גבינה נוספת בצד.