תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם ריקוטה: ספגטי קון ריקוטן. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 539 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פנקטה, ספגטי, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו ספגטי עם בייקון וריקוטה, ספגטי ריקוטה אפוי, ו ספגטי עם ריקוטן ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הפנצ ' טה, בצל, גזר וסלרי בקערה של מעבד מזון ולעבד עד קצוץ דק. במחבת 10 אינץ', לחמם את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
גזר
סלרי
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מחבת
קערה
2
מוסיפים את תערובת הירקות ומבשלים, ערבוב, במשך כ 5 דקות. בהדרגה להוסיף את היין ואת רסק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
ירק
יין
3
מערבבים היטב כדי לשלב ולהוסיף את העגבניות, המיצים שלהם, ואת עלי בזיליקום, קרוע. לשבור את העגבניות עם החלק האחורי של כף לכסות, בישול במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בזיליקום טרי
עגבנייה
4
בינתיים, להביא 6 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח. מבשלים את הספגטי על פי ההוראות, עד עדין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
מים
מלח
5
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/2 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
6
מוסיפים את הפסטה למחבת עם הרוטב, מוסיפים את הריקוטה והפטרוזיליה וזורקים על חום גבוה 30 שניות, מוסיפים את מי הבישול במידת הצורך כדי לשמור על התבלין מלהפוך הדוק מדי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומחלקים באופן שווה בין 6 קערות פסטה מחוממות.