ספגטי עם שום, בצל ופנצ'טה: ספגטי alla Gricia
ספגטי עם שום, בצל ופנצ'טה: ספגטי alla Gricia עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 56 גרם של שומן, וסך הכל 997 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, בצל קטן, פקורינו רומנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), עוגת ספגטי סיציליאנית (Pasticcio di Spaghetti alla Siracusana), ו ספגטי בסגנון של נהג העגלה- - - ספגטי אלה Carrettiere (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 1 כף שמן זית על חום גבוה.
מוסיפים את פלפל צ 'ילה ופנצ' טה ומחזירים את השומן.
הסר את הפנצ ' טה, שומר על צלחת מרופדת במגבות נייר.
מוסיפים את השמן הנותר, בצל ושום ומבשלים בעדינות עד חום זהוב, משליכים את צ ' ילה. תחזיר את הפנצ ' טה למחבת ותתחמם.
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים את הספגטי במים הרותחים עד עדין אל דנטה.
מסננים את הפסטה ומוסיפים למחבת הטחון עם הפנצ ' טה. מגררים את פקורינו מעל, לזרוק על חום גבוה 1 דקה, ומגישים, מחולק באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות.