סטייק צרוב במחבת Au Poivre
סטייק צרוב במחבת Au Poivre נטול גלוטן,, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 831 קלוריות, 161 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק בשר בקר, שמן זית, פלפל סדוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו סטייק טונה צרוב Au Poivre, סטייק פויבר Au: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי, ו חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
לטפוח כל פילה מיניון יבש עם מגבות נייר, ואז מפזרים כל צד עם הפלפל.
מחממים מחבת כבדה, עדיף ברזל יצוק, על הכיריים מעל חום בינוני גבוה עד כמה טיפות של מים לרקוד על פני השטח.
מוסיפים את השמן, ואז את הסטייקים, ומבשלים 3 עד 4 דקות, התאמת החום לפי הצורך, כך שהשמן נשאר חם אבל לא מעשן. סובב את הסטייקים ומבשלים עד טיפות קטנות של מיץ אדום מגיעים אל פני השטח של הבשר, על 5 דקות עבור בינוני.
מוסיף את מרק הבשר למחבת לגרד את כל חתיכות משחימים מלמטה.
יוצקים את הקוניאק, אם משתמשים, ומרתיחים 1 עד 2 דקות כדי לשרוף את האלכוהול.
לטאטא את החמאה, 1/2 כף בכל פעם, עד מותך.
יוצקים את הרוטב על הסטייקים.