קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות90
מגזין

ספגטי פלורנטין

ספגטי פלורנטין
ספגטי פלורנטין דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. . אם יש לך קרם מרוכז של campbell ' s® של מרק סלרי, עגבניות, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מצוין. נסו ספגטי פלורנטין, מאפה ספגטי פלורנטין, ו ספגטי פלורנטין עוף בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
סיר ספריי עם ספריי בישול ירקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחיתרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
חום מעל חום בינוני 1 דקות.
3
מוסיפים בצל, שום ותבלינים איטלקיים ומבשלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
שוםשום
בצלבצל
4
מוסיפים מרק, פלפל ותרד.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
פלפלפלפל
מרקמרק
5
חום לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. לכסות ולבשל 10 דקות. או עד התרד הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
6
מוסיפים יוגורט ועגבנייה וחום דרך. לזרוק עם ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
עגבנייהעגבנייה
יוגורטיוגורט
7
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה