ספגטי פלורנטין
ספגטי פלורנטין דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. . אם יש לך קרם מרוכז של campbell ' s® של מרק סלרי, עגבניות, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מצוין. נסו ספגטי פלורנטין, מאפה ספגטי פלורנטין, ו ספגטי פלורנטין עוף בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
סיר ספריי עם ספריי בישול ירקות.
חום מעל חום בינוני 1 דקות.
מוסיפים בצל, שום ותבלינים איטלקיים ומבשלים עד למכרז.
חום לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. לכסות ולבשל 10 דקות. או עד התרד הוא רך.
מוסיפים יוגורט ועגבנייה וחום דרך. לזרוק עם ספגטי.