קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות1
מגזין

ספידי אפוי זיטי

ספידי אפוי זיטי
ספידי אפוי זיטי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-45 ומחירו 41 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 98 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, ד מוצרלה, פפריקה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו פולי-או ספידי זיטי, שעועית אפויה מהירה, ו אפוי זיטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 450 ומביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הזיטי לסיר ומרתיחים עד רק אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מסננים ומחזירים את הזיטי לסיר.
מרכיבים שתצטרך
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הבצל והשום, מכסים ומבשלים עד שהם מתרככים, בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את הסינטה הטחונה, הפלפל האדום הכתוש והפפריקה ומתבלים במלח. מבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב לפירוק הבשר בכף, עד שהבשר כבר לא ורוד, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
נתח בשר טחוןנתח בשר טחון
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מוסיפים את רוטב המרינרה ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
8
מוסיפים את הרוטב לזיטי שבסיר ומערבבים לציפוי יסודי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים את הריקוטה בבובות גדולות ומערבבים בעדינות ומשאירים אותה בגושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
10
יוצקים מחצית מהזיטי לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ 'ומעליהם מחצית מהמוצרלה והפרמיג' אנו. חזור על הפעולה עם שאר הזיטי והגבינות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
אופים את הזיטי על המדף העליון של התנור כ - 15 דקות, עד שהוא מבעבע ומשחים.
מרכיבים שתצטרך
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
תנו לזיטי לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זיטיזיטי