ספידי אפוי זיטי
ספידי אפוי זיטי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-45 ומחירו 41 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 98 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, ד מוצרלה, פפריקה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו פולי-או ספידי זיטי, שעועית אפויה מהירה, ו אפוי זיטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 ומביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הזיטי לסיר ומרתיחים עד רק אל דנטה.
מסננים ומחזירים את הזיטי לסיר.
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל והשום, מכסים ומבשלים עד שהם מתרככים, בערך 2 דקות.
מוסיפים את הסינטה הטחונה, הפלפל האדום הכתוש והפפריקה ומתבלים במלח. מבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב לפירוק הבשר בכף, עד שהבשר כבר לא ורוד, כ -3 דקות.
מוסיפים את רוטב המרינרה ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות.
מוסיפים את הרוטב לזיטי שבסיר ומערבבים לציפוי יסודי.
מוסיפים את הריקוטה בבובות גדולות ומערבבים בעדינות ומשאירים אותה בגושים גדולים.
יוצקים מחצית מהזיטי לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ 'ומעליהם מחצית מהמוצרלה והפרמיג' אנו. חזור על הפעולה עם שאר הזיטי והגבינות.
אופים את הזיטי על המדף העליון של התנור כ - 15 דקות, עד שהוא מבעבע ומשחים.
תנו לזיטי לנוח 10 דקות לפני ההגשה.