ספייס שפשף צלי חזיר ברוטב בירה
ספייס שפשף צלי חזיר ברוטב בירה יכול להיות רק את המרינדה שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.18 דולר למנה. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך יום האב אירוע. גשו לסופר וקנו בירה, מלח שום, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה די טוב. נסו ליסו ספייס-שפשף חזיר צלוי, ספייס-שפשף ירך חזיר צלוי, ו התבלין האהוב עלי כמעט ללא שומן שפשף צלי חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה. מבשלים ומערבבים שום טחון, פלפל, אורגנו, אבקת שום, פתיתי פלפל אדום, טימין מיובש, חרדל, מיורן ובזיליקום בחמאה חמה עד לריחני, סמיך וקל למריחה, 2 עד 3 דקות.
מניחים חזיר בתבנית צלייה.
מורחים תערובת שום מעל החלק העליון של הצלי ומתבלים במלח.
יוצקים בירה לתחתית תבנית הצלייה ומכסים את התבנית בנייר אלומיניום.
צולים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות.
הסר רדיד אלומיניום וממשיכים לבשל במשך שעה 1. מעלים את הטמפרטורה ל 425 מעלות פרנהייט (220 מעלות צלזיוס) ומבשלים עד שהחזיר מעט ורוד במרכז, כ-30 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס).
הסר את הצלייה לצלחת למנוחה ואוהל עם נייר אלומיניום.
מניחים מחבת צלייה על אש בינונית-נמוכה ומקציפים קמח, מלח שום ואבקת בצל לתוך טפטופי התבנית. מבשלים ומקציפים עד שהרוטב מסמיך, כ -5 דקות.