ספינציוני עם ברוקולי, ריקוטה ועגבניות מיובשות בתנור
ספינציוני עם ברוקולי, ריקוטן ועגבניות מיובשות בתנור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, מתכון בצק לחם בסיסי, שמן זית כתית בתוספת 4 כפות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 73%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: איך מכינים עגבניות מיובשות תוצרת בית (מיובשות בתנור), עגבניות מיובשות בתנור, ו עגבניות מיובשות בתנור.
הוראות
מחממים תנור ואריחי אפייה ל 450 מעלות.
מחלקים בצק ל -2 חלקים, האחד גדול מעט מהשני, ומרדדים ל -2 סיבובים בקוטר של כ -12 סנטימטרים, שוב אחד גדול מעט מהשני.
מניחים סדין גדול יותר על ההנעה ומורחים במלח ים גס.
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים ברוקולי ומבשלים עד לריכוך וחום בהיר, תוך ערבוב מתמיד, בערך 10 עד 12 דקות. אפשר להתקרר העונה עם כמה סורגים של אגוז מוסקט טרי.
מרחים את הסדין הגדול עם 2 כפות שמן זית כתית מעולה ומפזרים חצי פירורי לחם.
מורחים ריקוטה על הסדין ומריחים בתוך 1 אינץ ' של הקצה.
מניחים חתיכות ברוקולי על גבי ריקוטה ומפזרים את שארית שמן הזית ואז פירורי לחם.
מניחים חתיכת בצק קטנה יותר מלמעלה ומגלגלים את קצוות החלק התחתון והעליון יחד לאיטום.
מברשת למעלה עם מים ולאחר מכן שמן והחלק על גבי אריח בתנור ואופים 20 עד 25 דקות עד חום זהוב.
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח 5 דקות לפני ההגשה.