קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

ספירלות גבינה משולשת

ספירלות גבינה משולשת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ספירלות גבינה משולשת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 775 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, חרדל, חלב התאדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. נסו שלוש גבינות ספירלות, ספירלות חזיר וגבינה, ו ספירלות גבינה וחזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה; מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה, בערך 8 דקות. בינתיים ממיסים 1 כף חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הקמח, החרדל והקאיין ומערבבים בעזרת כף עץ ליצירת עיסה. מבשלים, תוך ערבוב, עד שהדבק מתנפח מעט, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מקציפים פנימה את שני החלב ואת 1/2 כפית מלח ומבשלים, תוך הקצפה מדי פעם, עד שהם מסמיכים מעט וקרמיים, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את גבינות הצ 'דר והג' ק ואת כל כפות הפרמזן למעט 2 ומקציפים עד להמסה; שמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
שלב את הפנקו, עשבי התיבול ו / או הבצל הירוק, 1 כף חמאה ושאר הפרמזן בקערה חסינת מיקרוגל ומיקרוגל עד שהחמאה נמסה, בערך 1 דקה; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מסננים את הפסטה, שומרים כ -1 כוס מי בישול, ומחזירים לסיר. זורקים עם יתרת 1 כף החמאה, ואז מערבבים פנימה את רוטב הגבינה, מוסיפים את מי הבישול השמורים במידת הצורך. מתבלים במלח ומעליהם תערובת פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
צילום: קון פולוס