סקווש בלוטים צלוי צ'ילה
סקווש בלוט קלוי צ'ילה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו דלעת, סוכר חום, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו סקווש בלוט קלוי עם ויניגרט צ'ילה, סקווש בלוט קלוי עם ויניגרט צ'ילה-ליים, ו סקווש אצטרובל עם ויניגרט ליים צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סקווש לשניים וגורפים זרעים.
חותכים כל חצי ל 3 טריזים. בקערה קטנה, מערבבים את שאר החומרים יחד עם 1 כף. מים.
למרוח טריזים עם תערובת צ ' ילה, מחזיק מעל קערה כדי לתפוס טיפות (להשתמש כמחצית תערובת). הגדר טריזים במחבת אפייה משומנת; לכסות באופן רופף עם נייר.
אופים סקווש 15 דקות. לחשוף ולטפטף עם הנותרים תערובת צ ' ילה.
אופים עד מאוד מכרז, על 25 דקות יותר.
הפוך קדימה: צמרמורת, מכוסה, עד יום 1; לחמם 20 דקות ב 35
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Clos Amador Cava Tendre rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Clos Amador קאווה Tendre עלה
צבע ורוד עמוק ועמוק עם מראה מבריק. היווצרות מתמדת של מחרוזות של בועות בסדר. ניחוחות נקיים ועזים של פירות אדומים, אופייניים למגוון, עם פתק קל של פרח ורדים. טרי ואלגנטי, עם הערות מסומנות של פירות בר, פטל ודובדבנים המסדרים טעם לוואי מוצק, רחב.קלוס אמאדור רוז (Clos Amador Rose), שנהנתה במיוחד כאפריטיף, מהווה התאמה מושלמת למוס שוקולד מריר, והיא אלוהית עם פירות אדומים טריים ועוגות כמו שרלוט תות שדה.