סרדין סיציליאני ופסטה רבה ברוקולי
גשו לסופר וקנו צנוברים, צימוקים, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה סרדינים בסגנון סיציליאני עם פירורי לחם, ברוקולי בסגנון סיציליאני עם חצילים וצלפים, ו פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה. מרתיחים ברוקולי rabe במשך 1 -2 דקות; להסיר ולצלול לתוך קערה של מי קרח. מזעזע את rabe ישמור על הצבע הירוק החי שלה ולמנוע ממנו בישול. באמצעות אותו מחבת, להביא את המים לרתיחה שוב, ולהוסיף את הפסטה. לבשל עד אל דנטה.
מניחים את הצימוקים בקערה קטנה ומכסים עם קצת יין לבן יבש.
תן להם להשרות על 10 דקות כדי להיות חדור עם הטעם של היין.
במחבת קטנה ויבשה מעל חום בינוני מוסיפים את צנוברים ופירורי לחם. שייק פאן בתנועה הלוך ושוב עד שהם זהובים ארומטיים, על 1-2 דקות.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, חם 2 כפות שמן זית.
מוסיפים שום בצלצלים, מטבלים 2-3 דקות, או עד השחמה קלה.
מסננים את רב הברוקולי, מתייבשים ומוסיפים למחבת.
מסננים את הסרדינים. באמצעות מזלג, לשבור סרדינים לחתיכות קטנות ולהוסיף למחבת.
מוסיפים את הצימוקים סחוטים, זיתים, מיץ לימון, גרידת לימון, פלפל אדום מרוסק ומלח. Saut 1-2 דקות יותר.
מוסיפים פסטה מבושלת למחבת עם תערובת הברוקולי.
מוסיפים תערובת פירורי לחם קלוי ופטרוזיליה טרייה וזורקים.
טפטוף עם איכות שמן זית כתית מעולה לפני ההגשה.