סרדינים בגריל עם סלט שעועית קרה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סרדינים בגריל עם סלט שעועית קר. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך עגבניות ענבים, שעועית קנליני, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. וזה מעולה. נסו מבשלים את הספר: סרדינים בגריל עם סלט קצוץ ומרק Skordalia, סלט שעועית קרה, ו סלט שעועית לבנה פרובנס קר (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל פחם או גז לחום גבוה (450 עד 550; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 2 עד 4 שניות). בקערה בינונית, להקציף יחד שום, מיץ לימון, 1/2 כוס שמן, מלח ופלפל.
יוצקים 1/4 כוס רוטב על סרדינים בקערה בינונית אחרת ולתת לשבת 10 דקות.
בינתיים, מוסיפים שעועית, עגבניות ופטרוזיליה לרוטב שנותר וזורקים למעיל.
באמצעות צרור של מגבות נייר משומנות ומלקחיים, באח בישול שמן. החל עם צד העור למטה, לבשל סרדינים, מפנה פעם אחת, עד מבושל דרך וסימני גריל כהים מופיעים, כ 5 דקות.
מחלקים סלט שעועית בין 4 צלחות. מעל כל אחד עם 2 חתיכות סרדינים.