סרדינים ברוטב עגבניות מתובל בשומר: Sarde alla Marinara
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? סרדינים ברוטב עגבניות מתובל בשומר: Sarde alla Marinara יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 299 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, עגבניות, סרדינים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סרדינים ממולאים / Sarde A Beccafico, סרדינים בסגנון ונציאני, ו לינגוויני עם סרדינים, שומר ועגבניות.
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
בסיר מעל חום בינוני-נמוך, מטגנים בעדינות את הבצל ב 3 כפות שמן עד רך וזהוב אבל לא מתחיל חום.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך כ -10 דקות, או עד שרוב המיץ התאדה והעגבניות הצטמצמו לריבה עבה. מערבבים כמחצית זרעי שומר ומוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם.
השתמש קצת יותר שמן כדי לשמן צלחת תנור גדול מספיק כדי להחזיק את הסרדינים בשכבה 1.
מוסיף את כל אבל 1/3 כוס רוטב עגבניות ולהפיץ אותו על החלק התחתון של המנה.
מסדרים את הדג על גבי רוטב העגבניות בשכבה 1.
מפזרים קצת מלח, פירורי הלחם, ואת זרעי השומר הנותרים על גבי הדגים.
טפטוף על היין, ואז נקודה עם רוטב העגבניות שנותר.
אופים בתנור במשך כ 20 דקות.