סרדינים טריים על לחם בגריל
סרדינים טריים על לחם בגריל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. אם יש לכם לחם עבה, מלח שולחן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סרדינים טריים בגריל, סרדינים טריים בגריל, ו סרדינים טריים בגריל עם שומר ולימון משומר.
הוראות
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. באמצעות 4 1/2 כפות שמן, מברשת שני הצדדים של כל פרוסת לחם.
מפזרים את שני הצדדים עם מלח השולחן. גריל או לצלות את הלחם, מפנה פעם אחת, עד פריך וזהב על פני השטח אבל עדיין רך בפנים, על 4 דקות בסך הכל.
לשפשף את הסרדינים בכל רחבי עם הנותרים 1 1/2 כפות שמן ומפזרים מלח גס. גריל או לצלות את הסרדינים במשך 4 דקות. להסתובב ולבשל עד חום זהוב ופשוט לעשות, על 3 דקות. כדי לשרת, מעל כל חתיכת לחם בגריל עם 4 סרדינים.
חלופות דגים: מתוק יותר סרדינים, smelts הם חלופה אידיאלית כאן. הם בדרך כלל קטנים יותר, אז לבשל אותם קצת פחות.
המלצה ליין: המלחות של הסרדינים והכפריות של המנה הזו מושלמים עם בקבוק קר מאוד של ויניו ורדה צנועה ומרעננת מפורטוגל. Vinho verdes רבים הם nonvintage, אבל אם אלה זמינים לך מיום, לבחור צעיר בקבוק ככל האפשר.