קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

סרטן צ'ואן מושי

סרטן צ'ואן מושי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? סרטן צ'ואן מושי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 117 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, שרי, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. נסו ברצינות אסיה: Chawan Mushi, Chawan Mushi עם שרימפס אפונה האביב, ו צדפות מנילה מאודות (אסארי-מושי) במרק למונגראס-דאשי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, מקציפים ביצים כדי להתמזג עם שרי, רוטב סויה, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף ב dashi, ואז מערבבים סרטנים, בצל ירוק, וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
דאשי.דאשי.
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
יוצקים תערובת ביצה באותה מידה לתוך 4 כוסות פודינג או ramekins (8-עוז. גודל). מכסים כוסות בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
יוצקים 1 אינץ ' של מים למחבת 5 עד 6 ליטר (כ 10 ב. רחב ו-4 בפנים. עמוק); להגדיר מתלה במחבת על פני מים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום לרתיחה ולהגדיר פודינג כוסות מעט בנפרד על מתלה. מכסים את המחבת ומבשלים עד רפרפת בקושי במרכז כאשר כוסות מנוער בעדינות (להרים לסכל כדי לבדוק), 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
איך לבשל סרטן
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
6
שמור סרטנים חיים מכוסים באופן רופף במקרר עד 12 שעות. לתפוס סרטנים בזהירות מהחלק האחורי, בין הרגליים, ולשים במחבת כדי לוודא שהם מתאימים, עם 3 עד 4 סנטימטרים של סיקול מתחת לשפת פאן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר סרטנים ולמלא מחבת עם מספיק מים כדי לכסות סרטנים ב 2 עד 3 אינץ'. מכסים את המחבת ומביאים מים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אחד בכל פעם, לתפוס סרטנים כמתואר לעיל ולצלול אותם קפיצת ראש לתוך המים הרותחים; אם יש לך יותר מדי מים, מצקת החוצה עודף ולהשליך. כסי את פן והתחילי בתזמון. כאשר המים מתחדשים רותחים, להפחית את החום לרתיחה. מבשלים 1/2-עד 2 1/2-ק "ג סרטנים 15 דקות, 3 ק" ג סרטנים כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מסננים סרטנים; כדי להיות מסוגל להתמודד במהירות, לשטוף בקצרה עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
10
איך לנקות, לפצח, ואת הסרטן פגז
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
11
משוך את ולזרוק דש משולש מהצד הבטן.
12
הפעל את בטן הסרטן למטה; מושך מהחלק האחורי, להרים את הקליפה האחורית.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
13
מסננים ומשליכים נוזלים מהקליפה. אם תרצה, לגרוף חמאת סרטנים רכה, זהובה ושומן סרטן לבן מקליפה לקערה קטנה לאכול על ידי כפית עם סרטן או לערבב לתוך רוטב טבילה. אם משתמשים במעטפת אחורית לקישוט, יש לשבור את החלק הגרמי (הפה) מהקצה הקדמי של הקליפה ולהשליך. יש לשטוף את הקליפה היטב ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
על קטע הגוף, לשלוף ולהשליך קרום אדמדם המכסה את המרכז (אם זה לא ירד עם הגב) וכל חתיכות רופף. לגרוף את כל חמאת הזהב שנותרה ולהוסיף לקערה. משוך את ולזרוק ארוך, זימים ספוגיים מצדי הגוף. לשטוף את הגוף היטב עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
לסובב רגליים וטפרים מהגוף. באמצעות מפצח אגוזים או פטיש עץ, לפצח את הקליפה של כל רגל וסעיף טופר. עם סכין, לחתוך את הגוף לרבעים.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
16
לשבור רגליים וטפרים; באמצעות האצבעות שלך, מזלג קטן, מחטט, או קצה רגל סרטן, להסיר בשר. לפרק חלקי גוף ולחפור כיסי בשר. להשליך פגזים. אחד מבושל, ניקה 1 3/4 - כדי 2 קילו סרטן (עם פגז אחורי) מניב 7 1/2 עד 8 אונקיות (1 1/3 עד 1/2 כוסות) של בשר; סרטנים כבדים לא תמיד יש יותר בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
סרטןסרטן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.