קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

סתיו בריסקט עם מיץ תפוחים ודלורית מ ' המעדנייה היהודית של האמן בבית

סתיו בריסקט עם מיץ תפוחים ודלורית מ ' המעדנייה היהודית של האמן בבית
המתכון נופל Brisket עם מיץ תפוחים ודלורית מ ' המעדנייה היהודית Artisan בבית מוכן בערך 5 שעות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי עבור חנוכה. לך לחנות ותביא דלורית, שמן קנולה, חזה בקר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. נסו פסטרמה בנדיקט מ ' המעדנייה היהודית האומנותית בבית, בצל אדום כבוש מ ' המעדנייה היהודית Artisan בבית, ו סלט ה "דיאט" של זוק מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
Position a rack in the center of the oven and preheat it to 149°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
If needed, trim the excess fat from the brisket so that there is about a 1/4-inch-thick layer remaining. Pat the brisket dry with paper towels and season it generously with salt and pepper. Select a Dutch oven or stainless-steel roasting pan that will be large enough to accommodate the brisket, vegetables, and braising liquid.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
Heat the pan over medium-high heat, and then add the oil. When the oil just begins to smoke, add the brisket, fat side down first, and brown it on both sides, 4 to 6 minutes per side.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
Remove the brisket from the pan and set aside.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
Carefully pour off and discard all of the fat from the pan. Quickly add the cider, wine, thyme sprigs, garlic, bay leaves, and 1 teaspoon salt and scrape the bottom of the pan to release any browned bits. Return the meat to the pan, fat side up, with any accumulated juices. Nestle the meat into the liquid so it is nearly covered. Increase the heat to high and bring the liquid to a boil. Cover the pan tightly with a lid or aluminum foil and transfer it to the oven.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
Cook the meat for 1 1/2 hours, and turn the meat over in the pan. Cover and return the brisket to the oven. After another 1 3/4 hours of cooking, add the squash and onions to the pan, nestling them under and around the brisket. Continue cooking until the squash and onions are tender when pierced with a fork and the meat is very tender and easily shreds, 30 to 45 minutes longer. To test the brisket for doneness, use two forks to gently pull the meat apart in the center. If it is still a bit tough but the squash and onions are done, transfer the vegetables to an ovenproof dish using a slotted spoon; set them aside, covered with aluminum foil to keep warm. Continue to braise the brisket for about 15 minutes more, and then retest. The internal temperature should be 91° for lean brisket, or205 if it is a fattier brisket.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין קילוףסכין קילוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
When the brisket is done, transfer it to a cutting board, fat side up, while you finish the sauce. Decrease the oven temperature to 93°.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
Remove the butternut squash and onions from the braising liquid using a slotted spoon and place them in an ovenproof dish (if you did not do this earlier). Taste the vegetables and season them with salt, if needed. Cover the dish and put the vegetables in the oven to stay hot.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
Strain the braising liquid into a small bowl, discarding the solids. Allow the fat to separate, and then skim and discard it. Clean out the pan and pour the braising liquid back in. Bring the liquid to a boil over high heat, and cook, stirring occasionally, until it is reduced to a thickened sauce that coats the back of a spoon, 15 to 20 minutes. Taste and adjust the seasoning with salt and pepper.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
Cut the brisket against the grain into 1/2-inch-thick slices, or, if it is too tender to slice, pull it apart into large chunks. Arrange the vegetables on a large serving platter, with the sliced brisket in the center. Spoon the sauce over the brisket and vegetables.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
Garnish with the minced thyme.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
12
Serve immediately, passing any remaining sauce at the table.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)