קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות84
מגזין

עדשים שחורות מבושלות לאט עם תבלינים שלמים

עדשים שחורות מבושלות לאט עם תבלינים שלמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עדשים שחורות שמנת מבושל איטי עם תבלינים שלמים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 364 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שעועית, קינמון, קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cardamom Buttermilk Pie כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו דאל בוכרה-עדשים שחורות מבושלות לאט, אפונה שחורה מבושלת איטית, ו אפונה שחורה מבושלת איטית עם בשר חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העדשים ואת אפונה לפצל בסיר גדול. מלאו את המחבת בחצי הדרך במים ושטפו את הקטניות על ידי שפשוף בין קצות האצבעות. המים יהיו מעוננים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
קטניותקטניות
עדשיםעדשים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
מסננים את המים האלה. חזור על שלוש או ארבע פעמים, עד שהמים נשארים צלולים יחסית; לנקז. עכשיו מוסיפים 6 כוסות מים ומביאים לרתיחה, חשופים, מעל חום בינוני. לרחף ולהשליך כל קצף שנוצר על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
בעוד המים מגיעים לרתיחה, לשלב את השום, זנגביל, וצ ' ילי במעבד מזון. דופק עד החומרים הם טחון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
ברגע שהמים רותחים ואתה משליך את הקצף, מוסיף את התערובת טחון ואת תרמילי הל, עלי דפנה, ומקלות קינמון. מנמיכים את החום בינוני, לכסות את המחבת, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העדשים להתנפח ולהתרכך ואת אפונה לפצל הם להתפרק במכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
תרמילי הלתרמילי הל
עלי דפנהעלי דפנה
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
עדשיםעדשים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
בעוד הקטניות מתבשלות, מחממים 2 כפות של הגהי במחבת בגודל בינוני מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קטניותקטניות
גיגי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מפזרים את זרעי הכמון ומבשלים עד שהם רוחשים, הופכים חום אדמדם, ומריחים אגוזי, 5 עד 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כמוןזרעי כמון
7
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא חום בהיר בקצוות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
8
להפחית את החום בינוני נמוך ומערבבים עגבניות, מלח, קאיין. מבשלים את הרוטב, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד כמה ghee מתחיל להיפרד על פני השטח, 6 עד 10 דקות. הניחו את המחבת בצד עד שהקטניות יהיו מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
קטניותקטניות
רוטברוטב
גיגי
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
לאחר הקטניות רכות, מערבבים ברוטב, שעועית הכליה, ואת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
קטניותקטניות
קרםקרם
רוטברוטב
10
יוצקים 1 כוס מים למחבת לגרד את התחתית כדי deglaze זה, משחרר כל רוטב ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
תבליניםתבלינים
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את זה לקטניות ומערבבים פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
קטניותקטניות
12
מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד הטעמים להתערבב, 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מערבבים את שאר 2 כפות גי והכוסברה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברהכוסברה
גיגי
14
מאמר var
15
Type_27_data = {};
16
מאמר
17
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;