עוגות ארטישוק ועשבי תיבול
ארטישוק ועשבי תיבול דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 24 מנות עם 194 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם בצק עלים, גבינת מוצרלה, פטרוזיליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 31%. ציון זה לא כל כך עצום. מתכונים דומים: ארטישוק וטארט פטה, עוגות ארטישוק וגבינה, ו טארט תרד וארטישוק.
הוראות
מפשירים את יריעות המאפה בטמפרטורת החדר למשך 40 דקות או עד שקל לטפל בהן.
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה או מרססים בתרסיס בישול ירקות.
מערבבים את גבינת השמנת, גבינת המוצרלה ו -1 / 4 כוס גבינת הפרמזן עד לערבוב החומרים. מערבבים פנימה את הארטישוקים, הפלפל האדום והפטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם.
פרש 1 דף מאפה על משטח מקומח קלות.
מגלגלים את הסדין לריבוע בגודל 12 אינץ'.
מניחים על תבנית האפייה המוכנה.
מברישים את שולי המאפה במים. מקפלים מעל הקצוות 1/2 אינץ ' מכל הצדדים, לוחצים היטב בעזרת מזלג ליצירת שפה. דוקרים היטב את המאפה בעזרת מזלג. חזור על הפעולה עם יתרת המאפה.
מחלקים את תערובת הגבינה בין קרום המאפה ומורחים עד 1/2 אינץ ' מהקצה.
מפזרים כל אחד עם הגבינה הנותרת.
אופים 20 דקות או עד להזהבה.
מניחים להתקרר במשך 5 דקות על רשת.