עוגות ג'אווה בטעם מנטה מוקה
עוגות Java מוקה מינטי דורש סביב 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 48 גרם של שומן, וסך הכל 810 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, חמאה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון דרומי. מתכונים דומים: עוגות ג'אווה מוקה, מוקה ג'אווה, ו Mocha Java Chiller.
הוראות
גריז 6 (6-עוז.) ramekins או מנות סופלה בודדות עם 1 כף. חמאה.
מיקרוגל 1 כוס חמאה פירורי שוקולד בקערה בטוחה במיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד שוקולד נמס תערובת חלקה, לטאטא במרווחים של 1 דקות.
מקציפים חלמונים וביצים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 1 דקה. בהדרגה להוסיף תערובת שוקולד, להכות במהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
לנפות יחד סוכר והבא 3 מרכיבים. בהדרגה לטאטא תערובת סוכר לתוך תערובת שוקולד עד מעורבב היטב. מחלקים את הבלילה בין ramekins מוכן.
מניחים ramekins במחבת 15-x 10-inch ג ' לי רול.
מפזרים מרכז הבלילה ב ramekins עם סוכריות מנטה קצוצות. לחץ מנטה לתוך הבלילה בעדינות רק עד שקוע.
אופים ב 425 במשך 16 דקות או עד מדחום מוכנס לתוך עוגות רושמות 16
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 10 דקות. תריץ סכין מסביב לקצה החיצוני של כל עוגה כדי לשחרר. בזהירות להפוך עוגות על גבי צלחות קינוח.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Ghirardelli 60% קקאו Bittersweet שוקולד צ ' יפס Andes Crme de Menthe Thins.