עוגות גלידה מגניבות משנות ה-50
עוגות גביע גלידה מגניבות משנות ה-50 עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קקאו אפייה, קשיות פלסטיק, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגות גלידה קונוס, עוגות גלידה קונוס, ו עוגות גלידה קונוס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קונוסים זקופים בכוסות מאפין בינוניות, 2 1/2x1 1/4 אינץ', או מחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ'.
מערבבים קמח, סוכר, אבקת חלב מלט, קקאו, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית. מקציפים שמן, חומץ ווניל עם מקציף חוט. מערבבים תערובת שמן ומים לתוך תערובת קמח על 1 דקה או עד מעורב היטב.
יוצקים הבלילה לתוך קונוסים, מילוי כל אחד בתוך כ 1 אינץ ' של הדף.
אופים כ 30 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
הסר קונוסים מכוסות מאפין כדי מתלה חוט; מגניב לחלוטין.
למעלה כל עוגה עם כף קטנה של גלידה; להקפיא עד מוכן לשרת אבל לא יותר מ 1 שעה. רגע לפני ההגשה, לחתוך קשיות לשניים ולהכניס לתוך גלידה.
מקשטים כל אחד עם מנה של ציפוי מוקצף; העליון עם דובדבן.