אם יש לך קיצור ירקות, תערובת עוגת וניל לחה בטי קרוקר מדהימה, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגיות זנגביל עם שעועית וניל פשוטה וקינמון חמאה, עוגות דלעת בראוני עם שעועית וניל קרם חמאה, ו עוגות דלעת צ'יפס עם קינמון רום חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350° F. בקערה גדולה לערבב את כל החומרים, הבלילה תהיה עבה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים עוגות 23 דקות (מבחן עם קיסם) בקערת ערבוב, למזג חמאה וקיצור עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
שוש מחרוזת נעליים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוסיפים קמצוץ מלח, וניל וקינמון. תמשיך לערבב עד שיתמזג היטב. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר 1 כוס בכל פעם, להכות גם לאחר כל תוספת. בסופו של דבר יהיה לך תערובת סמיכה מאוד. במהירות הגבוהה ביותר של המיקסר שלך, זרם בקרם ההצלפות הכבד - יוצקים נחמד ואיטי. המשך להכות במהירות גבוהה עד ציפוי הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)