עוגות חתונה מקסיקניות ללא גלוטן
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חתונה. נסו עוגות חתונה מקסיקניות, עוגות חתונה מקסיקניות, ו Polvorones (עוגות חתונה מקסיקניות) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד את החמאה והוניל עד מעורבב היטב. מנפים יחד את הסוכר של ממתקים, קמח אורז, קורנפלור, עמילן טפיוקה וג ' לטין. מערבבים לתוך תערובת החמאה עד שכל המרכיבים היבשים נספגים.
מערבבים את אגוזי לוז הקרקע ואגוזי לוז קצוצים. טופס כפית של בצק לכדורים, ולעצב לתוך סהרונים.
מניחים עוגיות לפחות 2 אינץ ' בנפרד על גבי גיליונות עוגיות ungreased.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום זהוב. עבור עוגיות crispier, להפחית את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C), ואופים מעט יותר. כאשר עוגיות התקררו לחלוטין, אבק עם סוכר ' ממתקים נוספים.