עוגות מרנג לימון
עוגות מרנג לימון הוא מתכון אמריקאי המגיש 12. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש לימון קרד, חמאה, ביצים, וגרידת לימון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 5%- שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגות מרנג לימון, עוגות מרנג לימון, ו עוגות מרנג לימון.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מקציפים את מחצית הסוכר ואת כל החמאה עד חיוורת, ואז מוסיפים ביצים שלמות, אחד אחד, פועם היטב בכל פעם. מערבבים את ההתלהבות וסחיטה של מיץ לימון, ואז לקפל בקמח. בדוק את עקביות batters; זה צריך לרדת בשקט את קצה כף.
הוסף עוד מיץ לימון אם זה קצת נוקשה.
קו 12 חור לחמניה פח עם מקרים עוגה ולשים 1 תערובת כף גדולה בכל. חלק ואז לעשות טבילה קטנה במרכז. כפית 1 כפית לימון curd לתוך כל מטבל לכסות עם תערובת עוגה 1 כף.
בינתיים, מניחים את החלבונים ביצה לתוך קערה נקייה, לטאטא עד פסגות נוקשות טופס, ואז לטאטא בשאר הסוכר כף בכל פעם. המשך לטאטא עד שהתערובת נראית מבריקה ועבה קצת, כמו קצף גילוח. כפית את התערובת לתוך שקית מקפיא לחתוך את הקצה כדי להשאיר חור בקוטר 1.5 ס " מ.
קח את העוגות מתוך צמרות התנור צריך להיות חיוור מאוד ופשוט המשרד ואז מקצפת צינור בכל רחבי העוגות. חזור לתנור למשך 10-15 דקות עד שהעוגות מבושלות ומקצפת קלות. ניתן לעשות 1 יום קדימה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגות. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "