עוגות פנינה טפיוקה מאודות פנדה
עוגות פנינה pandan מאודות טפיוקה נטול גלוטן,, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עלי פנדה, קמח טפיוקה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 13%. מתכונים דומים: פודינג פנינה טפיוקה, תה חלב עם טפיוקה פנינה קרח פופס, ו בננה, קוקוס, ומרק פניני טפיוקה.
הוראות
לזרוק את הקוקוס והמלח יחד בקערה קטנה; להפריש.
מערבבים את עלי הפנדה עם מים 3/4 כוס בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה; מתח דרך חתיכת גבינה. אתה צריך לקבל בערך 1/2 כוס pandan מיץ.
מביאים 3 כוסות מים ופנינים טפיוקה לרתיחה במחבת רוטב; מבשלים לרתיחה עד שהפנינים שקופות ורכות, כ -10 דקות. מערבבים את הסוכר ואת קמח טפיוקה לתוך התערובת עד הסוכר הוא מומס לחלוטין; מוסיפים את מיץ הפנדה ומערבבים עד שיש לך הבלילה עבה.
הסר מהחום ויוצקים לתוך כוסות לסכל.
להביא כמה סנטימטרים של מים להרתיח בסיר גדול.
מניחים כמה כוסות בכל פעם בתוך ספינת קיטור ומניחים מעל המים הרותחים. קיטור עד שהעוגות מבושלות דרך, 10 עד 15 דקות. למעלה עוגות עם קוקוס לשרת.