קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות14
ציון בריאות8
מגזין

עוגות שוקולד וציפוי חמאת בוטנים

עוגות שוקולד וציפוי חמאת בוטנים
עוגות שוקולד וציפוי חמאת בוטנים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון התבלינים שלך. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 642 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות וקנו שמנת, שמנת כבדה, אבקת קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 35%. מתכונים דומים: עוגות שוקולד וציפוי חמאת בוטנים, חמאת בוטנים עוגיות שוקולד צ'יפס עם ציפוי שוקולד, ו שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. מחבתות קאפקייקס קו עם מצעים נייר.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, שמנת החמאה ושני סוכרים במהירות גבוהה עד אור ורך, כ 5 דקות. מנמיכים את המהירות למדיום, מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל ומערבבים היטב. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החמאה, שמנת חמוצה וקפה. בקערה אחרת, לנפות יחד את הקמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח. במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת החמאה ואת תערובת הקמח לסירוגין בשלישים לקערת המיקסר, החל בתערובת החמאה וכלה בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים רק עד מעורבב. מקפלים את הבלילה עם מרית גומי כדי להיות בטוח שזה מעורבב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
מחלקים את הבלילה בין מחבתות הקאפקייקס (כף גלידה מעוגלת אחת לכל כוס היא הכמות הנכונה).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
6
אופים באמצע התנור במשך 20 עד 25 דקות, עד שקיסם יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות, להסיר מן המחבתות ולאפשר להתקרר לחלוטין לפני ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
כפור כל קאפקייק עם הדובדבן חמאת בוטנים ומפזרים בוטנים קצוצים אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
8
מניחים את הסוכר של ממתקים, חמאת בוטנים, חמאה, וניל ומלח בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מערבבים על מהירות בינונית-נמוכה עד שמנת, מגרד את הקערה עם מרית גומי כמו שאתה עובד.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את הקרם ומכים במהירות גבוהה עד שהתערובת קלה וחלקה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב חמאה, מזועזע, בטמפרטורת החדרחלב חמאה, מזועזע, בטמפרטורת החדר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו טובהאבקת קקאו טובה2(חוֹרֶף)קפה מבושלקפה מבושל2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאת בוטנים מוקרמתחמאת בוטנים מוקרמת2תוספת זחליםביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר, ארוזסוכר חום בהיר, ארוז14ריבס, קצוץ טרי או קפואבוטנים מלוחים קצוצים, כדי לקשט, אופציונליבוטנים מלוחים קצוצים, כדי לקשט, אופציונלי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדרשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדר5(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר12(חוֹרֶף)(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור