עוגות שוקולד מומס עם רוטב נענע פאדג'
עוגות שוקולד מותך עם רוטב פאדג' מנטה עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 882 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -54 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם שוקולד, ביצים, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מצוין של 33% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגות שוקולד מותכות עם רוטב פאדג' מנטה , עוגות פאדג' מותכות שוקולד {גרסת שומן נמוכה יותר} ועוגות מותכות שוקולד עם רוטב תותים .
הוראות
בסיר כפול או קערת מתכת מעל מים חמים, ממיסים חמאה ושוקולד; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. בקערה גדולה מקציפים את הביצים, החלמונים וסוכר הקונדיטורים עד לקבלת צבע סמיך וצבע לימון. מקציפים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה. טורפים בהדרגה את תערובת החמאה.
מעבירים לשמונה 6 אונקיות משומנות. רמקינים או כוסות רפרפת.
מניחים רמקינים על תבנית אפייה.
אופים בחום של 450 מעלות במשך 15-17 דקות או עד שמדחום שהוכנס ליד המרכז מראה 160 מעלות ודפנות העוגות מתייצבות.
בינתיים, בסיר כפול או בקערת מתכת מעל מים חמים, ממיסים שוקולדים; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
להקציף פנימה את המים החמים, סירופ התירס והתמצית; להסיר ולשמור על חום.
מוציאים את העוגות מהתנור ומניחים לעמוד במשך דקה. הפעילו סכין סביב קצוות של רמקינים; הופכים לצלחות קינוח.
מגישים עם רוטב שוקולד חם וגלידת וניל אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב עוגת שוקולד מותך עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.