מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חמאה, סודה לשתייה, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: לחם בננה בגובה רב, פנקייק בגובה רב עם חמאת בננה, ו עוגת שוקולד בריאה עם ציפוי שוקולד (גובה גבוה ).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, הסוכר והסוכר החום. מקציפים את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל ופירה בננה.
מרכיבים שתצטרך
פירה בננה
סוכר חום
וניל
חמאה
קרם
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים את החומרים יבשים עד רק מעורבב, ואז לקפל שבבי שוקולד. טיפה על ידי כפות מעוגלות על גבי יריעות עוגיות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים במשך 11 עד 13 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.