עוגיות וופל שוודיות
. נסו עוגיות וופל II, עוגיות וופל, ו עוגיות וופל שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה, שמנת יחד 1 כוס חמאה והקמח עד חלקה וקרם. מוסיפים שמנת כבדה. לגרד בצק לכדור.
מפזרים את הסוכר הלבן על קרש חיתוך.
מרדדים את הבצק לבערך 1/4 אינץ ' עובי על משטח מסוכר. באמצעות חותך עוגיות עגול 3 אינץ', לחתוך בצק לתוך 24 עיגולים. באמצעות מערוך, לגלגל כל מעגל לצורה סגלגלה מעט.
מניחים עוגיות על דף עוגיות ungreased על סנטימטר זה מזה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות של העוגיות לקבל חום קל מאוד, 10 עד 12 דקות. מגניב מעט על גיליון עוגיות; ואז להעביר אותם מתלים קירור באמצעות מרית.
כדי להפוך את המילוי, לערבב יחד 1/2 כוס חמאה, סוכר ממתקים, חלמון ביצה, ו שבדי arrack punsch בקערה. לנצח עד תערובת הוא מעורבב היטב שמנת.
כדי להרכיב, להפיץ על כפית מעוגלת של מילוי על החלק התחתון של עוגייה אחת ומניחים עוגייה אחרת, בצד התחתון למטה, על המילוי כדי ליצור כריך. חזור עם שאר העוגיות.