עוגיות זנגביל מתערבבות בצנצנת.
תערובת עוגיות זנגביל בצנצנת יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 86 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, ג'ינג'ר הקרקע, allspice הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 871 אדם מצא מתכון זה להיות טעים ומספק. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. מתכונים דומים: עוגיות זנגביל M & M ברים עם זנגביל מ '& מ ' חמאה, עוגיית עוגת זנגביל, ו עוגת זנגביל-עצי עוגיות.
הוראות
מערבבים 2 כוסות קמח עם סודה לשתיה ואבקת אפייה.
מערבבים את שאר 1 1/2 כוסות קמח עם זנגביל, שיני, קינמון, ו allspice. ב 1 ליטר, צנצנת שימורים הפה רחב, שכבת החומרים החל עם תערובת קמח ואבקת אפייה, ואז סוכר חום, ולבסוף תערובת קמח ותבלינים. לארוז בחוזקה בין השכבות.
צרף כרטיס לצנצנת עם הכיוונים הבאים: עוגיות זנגביל
תוכן ריק של צנצנת לתוך קערה גדולה ערבוב. מערבבים כדי להתמזג.
מערבבים בחמאה מרוככת 1/2 כוס או מרגרינה, מולסה 3/4 כוס, וביצה מוכה מעט 1. הבצק יהיה נוקשה מאוד, אז ייתכן שיהיה עליך להשתמש בידיים שלך. מכסים, ומקררים במשך 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מגלגלים בצק לעובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
חותכים לצורות עם חותך עוגיות.
מניחים עוגיות על גיליון עוגיות משומן קלות על 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש. לקשט לפי הצורך.