עוגיות חמאת קוקוס ליים
לך לחנות ותביא גרידת ליים, מעט מלח, אבקת סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ליים ועוגיות חמאת קוקוס סיבוב 2, עוגיות ליים-קוקוס, ו עוגיות קוקוס ליים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור העוגיות: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
באמצעות מערבל יד או לעמוד, שמנת החמאה וסוכר מגורען עד בשילוב.
מוסיפים את החלמונים ומערבבים עד בשילוב.
מוסיפים את גרידת הלימון והליים.
מוסיף את הקמח ומערבבים עד רק בשילוב. לאחר מכן, להוסיף את מיץ הדר (הבחירה שלך) ותמצית קוקוס ומערבבים את הבצק עד שהוא מגיע יחד.
לגרוף את כפות בצק, להתגלגל לתוך כדורים בין הידיים במקום על תבנית אפייה.
אופים עד לא ממש מתחיל להפוך חום, 12 עד 13 דקות.
הסר מהתנור אבל לשמור את העוגיות על תבנית האפייה במשך 3 עד 4 דקות. השתמש מרית להעביר אותם מתלה קירור כדי להתקרר לחלוטין.
מוסיפים את אבקת הסוכר, קרם קוקוס, לימון גרידת ליים, חלב, תמצית קוקוס, מלח, ביצה לבנה ולימון ומיץ ליים לקערה גדולה.
להקציף ביסודיות עד בשילוב, הוספת אבקת סוכר או יותר מיץ עד שהוא מגיע עקביות pourable אבל עדיין עבה.
טפטוף הדובדבן על פני העוגיות בכמה שורות, ולאחר מכן לחזור בכיוון השני.
מפזרים את העוגיות עם התלהבות נוספת לפני ערכות הדובדבן.