עוגיות מוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות מוקה. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, קפה חזק, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה, עוגיות מוקה, ו עוגיות מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השוקולד בקערה בטוחה במיקרוגל. ממיסים את השוקולד במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, נזהרים לא לתת לו להישרף. שים את זה בצד כדי להתקרר slightly.In קערת ערבוב בינונית, שמנת החמאה וסוכר מגורען. הכה בביצים. עם המיקסר על מהירות נמוכה, טפטוף בשוקולד המומס.
מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים.
מוסיפים את הקמח לקערה ומערבבים רק עד לשלב; לא מעל לערבב.
יוצקים את הבלילה במחבת האפייה מוכנה.
מורחים אותו כדי לאזן את פני השטח.
אופים עד המרכז הוא כבר לא רך, 40 עד 45 דקות. הניחו את הבראוניז בצד להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.עבור הדובדבן: בקערת ערבוב גדולה, לשלב את החמאה, אבקת סוכר, אבקת קקאו, מלח ווניל.
מערבבים עד מעט משולב, ולאחר מכן להוסיף 1/2 כוס הקפה. שוט עד הדובדבן הוא קל ורך. אם הזיגוג הוא עבה מדי, להוסיף 1/4 כוס קפה יותר. זה צריך להיות קל מאוד ורך.קרח בראוניז מקורר, מתפשט הדובדבן על עבה. להכניס למקרר עד הציפוי הוא מוצק, ולאחר מכן לחתוך את הבראוניז לריבועים קטנים מאוד. קצת הולך דרך ארוכה!הערות
לבשל הערות: יכול גם לשרת בקערה עקפה עם גלידה קפה ורוטב פאדג ' חם. חטא!הערה: מתכון הדובדבן יכול בקלות להיות חצוי.
אופים בראוניז במחבת 9 x 13 אינץ ' אם אתה רוצה אותם קצת רזה.