עוגיות מנטה ללא גלוטן פטי
עוגיות מנטה ללא גלוטן פטי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 345 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. מתאים ל-16 מנות. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם חלב מרוכז, חמאה וביצים כפי שנקרא, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגיות מנטה ללא גלוטן פטי, עוגיות מנטה פטי, ו עוגיות מנטה פטי.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). מחבת קו עם רדיד אלומיניום; גריז התחתון של מחבת עם קיצור. הפוך ואופים בראוניז לפי ההוראות על תיבת, באמצעות חמאה וביצים, עבור (8-או 9-אינץ') מחבת מרובע. מגניב 1 שעה.
בקערה בינונית, מערבבים יחד חלב מרוכז ממותק ותמצית מנטה. לנצח מספיק אבקת סוכר על מהירות נמוכה של מיקסר חשמלי עד מעורבב מעט מתפורר. הפעל תערובת על פני השטח זרועים אבקת סוכר. ללוש קלות כדי ליצור כדור חלק. תערובת פט באופן שווה מעל בראוניז.
מורחים ציפוי על בראוניז. כדי לשרת, להסיר בראוניז מחבת על ידי הרמת על רדיד אלומיניום; העברה ללוח חיתוך. עם סכין חדה ארוכה, לחתוך לריבועים, 4 שורות על ידי 4 שורות.