עוגיות פקאן מקסיקניות
רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה מאוד, פקאן, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: דלעת פקאן Polvorones (עוגיות חתונה מקסיקניות), עוגת שוקולד פקאן מקסיקנית, ו עוגת שוקולד פקאן מקסיקנית.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מחית יחד את הקמח, החמאה, הפקאן, ו 1/4 כוס סוכר של ממתקים בקערה עד התערובת משולבת היטב ויוצר בצק רך. לצבוט על 2 כפיות בצק לכל עוגייה, להתגלגל לתוך כדורי 3/4 אינץ'.
מניחים את הכדורים על סדינים עוגיות ungreased.
אופים בתנור שחומם מראש עד תחתית העוגיות הן בצבע חום זהוב קלות אך צמרות עדיין חיוורות, 8 עד 12 דקות.
תן לעוגיות להתקרר לחלוטין, ואז לגלגל בסוכר ' קונדיטורים הנותרים.