עוגיות שבבי קרח קינמון
עוגיות שבבי קינמון מקפיא יכולות להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוחים שלך. והוא מספק כ 72 מנות . מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. אם יש לך קמח, פקאן, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס, עוגת מקרר עם עוגיות שבבי חרוב, ו מולסה עוגיות שבבי קינמון עם רסס קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב.
מוסיפים ביצים ווניל, מכים עד מעורבב. בהדרגה להוסיף קמח, מכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים שבבי קינמון ופקאנים.
מחלקים את הבצק לחלקים של 3 (2 כוסות); מגלגלים כל מנה ללוג של 12 אינץ'. לעטוף בולי עץ בנייר שעווה. צינה 8 שעות, או להקפיא במיכל אטום עד 3 חודשים.
חותכים כל יומן לפרוסות 24 (בעובי 1/2 אינץ'), ומניחים פרוסות על גיליונות אפייה ungreased.
אופים ב 350 במשך 13 עד 15 דקות או עד הקצוות משחימים קלות. מגניב על גיליונות אפייה 5 דקות.
הסר עוגיות חוט מתלים להתקרר לחלוטין.
הערה: בצק עוגיות יכול להיות ירד על ידי כף מעוגלתחפינים, 2 אינץ ' זה מזה, על גבי גיליונות אפייה ungreased, ולאחר מכן אפוי.