עוגיות שוודיות (Brunscrackers)
עוגיות שבדיות (Brunscrackers) הוא מתכון סקנדינבי המשמש 12. יש קינוח זה 289 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר וניל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מתכון עוגיות שיפון שבדיות, עוגיות חמאה שוודיות, ו עוגיות קוקוס שבדיות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מנפים יחד את הקמח וסודה לשתייה.
בקערה נפרדת, שמנת יחד את החמאה, סוכר, סוכר וניל, וסירופ זהב; לערבב היטב. מערבבים את הקמח ומערבבים עד רק incorporated. טופס בצק לשני, 1 אינץ ' עבה מוארך לחמניות האורך של מחבת העוגיות שלך.
מניחים אותם על מחבת העוגיות עם מספיק מקום ביניהם כדי שיתפשטו.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהם בצבע חום זהוב בהיר ושטחו; כ-20 עד 22 דקות אם משתמשים במרגרינה, או 13 עד 15 דקות אם משתמשים בחמאה.
הסר מהתנור ולתת מגניב מעט במשך כ 3 דקות.
חותכים באלכסון לרצועות 1 עד 2 אינץ ' ועדיין חם.
הסר עוגיות בודדות להתקרר על מתלה תיל.