קושיקשה
מוכן ב29 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגיות שוקולד מנטה כפולות

עוגיות שוקולד מנטה כפולות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד מנטה כפולות. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. . אם יש לכם שוקולד אפייה חצי מתוק, סוכר חום, אבקת קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות שוקולד מנטה כפולות, עוגיות שוקולד כפולות מנטה, ו עוגיות שוקולד מנטה כפולות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון עוגיות עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממיסים את חתיכות השוקולד עד חלקה במיקרוגל או מבער כפול.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
3
בואו להתקרר מעט.
4
בקערה של מערבל השיש מצויד מצורף ההנעה, שמנת יחד את החמאה, סוכר מגורען, וסוכר חום עד רך וקל בצבע.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את הביצים ואת מוקה מנטה Kahlua; לנצח עד נוזלים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
KahluaKahlua
מוקהמוקה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
לנפות את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח. לנצח עד לשלב מלא. (הערה: בצק העוגיות הזה דביק מאוד!)
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
כתום וצהוב משחת צבע מאכלכתום וצהוב משחת צבע מאכל
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
לגרוף כף מעוגלת של בצק לעצב בעדינות לתוך דיסק שטוח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
מניחים על תבנית גיליון מרופדת בקלף, ומשאירים כ-2 אינץ ' בין עוגיות. (טיפ: שמור על הידיים שלך מאובקות בקמח כפי שהוא יעזור לעצב את הבצק הדביק לעוגיות.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
אופים ב 375 מעלות F במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר את המחבת מהתנור ולחץ בעדינות על 4 או 5 חתיכות מנטה לחלק העליון של כל עוגייה. החזירו את העוגיות לתנור והמשיכו לאפות עוד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מניחים גיליון על המדף; לאפשר עוגיות להתקרר לפני הסרת מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)