עוגיות שוקולד מנטה כפולות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד מנטה כפולות. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. . אם יש לכם שוקולד אפייה חצי מתוק, סוכר חום, אבקת קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות שוקולד מנטה כפולות, עוגיות שוקולד כפולות מנטה, ו עוגיות שוקולד מנטה כפולות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון עוגיות עם נייר קלף.
ממיסים את חתיכות השוקולד עד חלקה במיקרוגל או מבער כפול.
בקערה של מערבל השיש מצויד מצורף ההנעה, שמנת יחד את החמאה, סוכר מגורען, וסוכר חום עד רך וקל בצבע.
מוסיפים את הביצים ואת מוקה מנטה Kahlua; לנצח עד נוזלים נספגים.
לנפות את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח. לנצח עד לשלב מלא. (הערה: בצק העוגיות הזה דביק מאוד!)
לגרוף כף מעוגלת של בצק לעצב בעדינות לתוך דיסק שטוח.
מניחים על תבנית גיליון מרופדת בקלף, ומשאירים כ-2 אינץ ' בין עוגיות. (טיפ: שמור על הידיים שלך מאובקות בקמח כפי שהוא יעזור לעצב את הבצק הדביק לעוגיות.)
אופים ב 375 מעלות F במשך 5 דקות.
הסר את המחבת מהתנור ולחץ בעדינות על 4 או 5 חתיכות מנטה לחלק העליון של כל עוגייה. החזירו את העוגיות לתנור והמשיכו לאפות עוד 4 דקות.
מניחים גיליון על המדף; לאפשר עוגיות להתקרר לפני הסרת מחבת.