תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שיבולת שועל ללא גלוטן דגנים מלאים. מתאים ל-48 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. אם יש לכם מלח, פשתן טחון, קמח שיבולת שועל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו עוגות לבה מותכת פטל (ללא דגנים, ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי paleo, 100% דגנים מלאים), עוגיות שוקולד צ'יפס (ללא דגנים, ללא גלוטן, Paleo, Primal), ו עוגיות Thumbprint (תבואה חינם, Paleo, Primal, ללא גלוטן, פערים) (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני. מחממים תנור ל 163°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח דורה, קמח שיבולת שועל, פשתן הקרקע, מלח, אבקת אפייה, קינמון טחון, אגוז מוסקט הקרקע, וציפורן הקרקע. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, לשלב חמאה וסוכרים. קרם על מהירות בינונית עד צורות להדביק עבה, על 2 דקות. עצור מערבל לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה.