עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד כפול עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, שוקולד צ'יפס, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו עוגיות שיבולת שועל שוקולד כפול, עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד כפול, ו עוגיות שיבולת שועל שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350ºF. בקערה גדולה, מערבבים סוכר, חמאה, יוגורט, ביצה ווניל. מערבבים במרכיבים הנותרים. זרוק את הבצק על ידי כף מעוגלתמלא על 2 אינץ ' זה מזה על גיליון עוגיות ungreased.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים 11 עד 13 דקות או עד כמעט שום שקע נשאר כאשר נגע. מיד להסיר מגיליון עוגיות.