עוגיות תפוח קרמל לעיס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות תפוח קרמל לעיס. מתאים ל-36 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 104 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם מלח, סודה לשתייה, שיבולת שועל מגולגלת מיושנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 28 דקות. נסו עוגיות תפוח קרמל לעיס, עוגיות מסתורין קרמל לעיס, ו עוגיות סוכר ממולא קרמל לעיס (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וסוכר חום עם מיקסר במהירות בינונית עד שמנת.
מוסיפים ביצה, חלב ווניל; לנצח 2 דקות או עד אור ורך.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה, ערבוב עם מקצף. מערבבים בשיבולת שועל.
הוסף תערובת שיבולת שועל לתערובת חמאה, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב. מערבבים תפוחים.
זרוק את הבצק על ידי 1/2 כפות 2 אינץ ' זה מזה על גבי גיליונות אפייה מרופדת בנייר קלף.
אופים ב 325 במשך 14 דקות או עד הזהב.
העברת עוגיות מתלים חוט; מגניב לחלוטין.
מניחים קרמל ומים בסיר קטן. מבשלים על אש נמוכה 7 דקות, ערבוב עד חלקה.
טפטוף זיגוג חם על עוגיות.
בואו לעמוד 15 דקות או עד קרמל מוגדר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום עד 5 ימים.