תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה וגבינה ביסקוויטים. מתאים ל-9 מנות. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם קמח, סודה לשתייה, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות גבינה ללא ביצים על הכיריים למעלה, עוגיות גבינה על tawa, ביסקוויטים גבינה, איך לעשות ביסקוויטים גבינה / גבינה s, ו עוגיות גבינת צ'דר , עוגיות גבינת צ' דר מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים 15 דקות או עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
לנקז היטב; מחית תפוחי אדמה, מגניב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
5
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים פירה, גבינה, חלב חמאה ובצל ירוק; מערבבים רק עד לח.