עוגיות תפוחי אדמה וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה וגבינה ביסקוויטים. מתאים ל-9 מנות. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם קמח, סודה לשתייה, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות גבינה ללא ביצים על הכיריים למעלה, עוגיות גבינה על tawa, ביסקוויטים גבינה, איך לעשות ביסקוויטים גבינה / גבינה s, ו עוגיות גבינת צ'דר , עוגיות גבינת צ' דר מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים 15 דקות או עד רך מאוד.
לנקז היטב; מחית תפוחי אדמה, מגניב.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים פירה, גבינה, חלב חמאה ובצל ירוק; מערבבים רק עד לח.
להפוך את הבצק על משטח מקומח, ללוש קלות 5 פעמים.
רול בצק לעובי 3/4 אינץ', לחתוך עם חותך ביסקוויט 3 אינץ'.
מערבבים מים וחלבון ביצה, ומברישים על ביסקוויטים.
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד הזהב.