עוגיית פיצה תות
גשו לסופר וקנו מרגרינה ללא חלב, חלב כל כך טעים מתורבת יוונית חלב קוקוס, סוכר של קונדיטור ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. נסו עוגיות פיצה, פיצת עוגיות דלעת, ו עוגיית שיבולת שועל פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הסעה ל 163° או תנור רגיל ל350
מערבבים את תערובת עוגיות הסוכר, מרגרינה וביצה עד לקבלת בצק רך.
מניחים כדור בצק עוגיות על מחבת פיצה עגולה ויוצרים צורה של פיצה.
אופים בתנור שחומם מראש עבור כ. 10 דקות או עד הקצוות להתחיל להפוך זהב.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מערבבים את חלב הקוקוס המתורבת ואת הסוכר של קונדיטור יחד בקערה עד מעורבב היטב יחד.
מורחים באופן שווה על "פיצה" מקורר, העליון עם תותים בתבנית הרצוי ומניחים ברי שלם במרכז.חותכים לפרוסות בצורת פיצה וליהנות!