קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אוכל מלאך חמוציות

עוגת אוכל מלאך חמוציות
עוגת מזון מלאך חמוציות עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם קרם אבנית, מיץ חמוציות, חלבונים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 11%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו עוגת אוכל מלאך חמוציות טעימה, עוגת מזון מלאך, ו עוגת מזון מלאך עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס במיקסר המצויד במצורף מטרפה (או בעזרת מערבל ידני) מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את קרם האבנית והמלח וממשיכים להקציף עד שנוצרות פסגות רכות. כשהמיקסר פועל, מוסיפים בהדרגה 1 כוס מהסוכר וממשיכים להקציף עד שנוקשה והסוכר נמס, כ-30 שניות. מנפים את יתרת 1/2 כוס הסוכר עם קמח העוגה המנופה מראש 3 פעמים, כדי לאוורר את התערובת. מקפלים לתוך החלבונים, ואז מקפלים פנימה את הווניל, הגרידה והחמוציות. כף את הבלילה לתבנית צינור לא משומנת.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
קמח עוגהקמח עוגה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים עד להזהבה בהירה, 30 עד 35 דקות. מצננים על ידי תליית העוגה (בתבנית) הפוכה סביב צוואר הבקבוק עד שהיא מתקררת לטמפרטורת החדר. הפעל להב סכין ארוך וחד סביב העוגה כדי להשתחרר, ואז הפיל את העוגה על צלחת. החלק החיצוני של העוגה יישאר בתבנית.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
זיגוג: מערבבים את החומרים יחד עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
יוצקים זיגוג מעל החלק העליון של העוגה ומורחים בעזרת מרית, נותנים לה לטפטף בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
מניחים להתייצב לפחות 30 דקות לפני ההגשה, או עד שהציפוי קשה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
חותכים בסכין משוננת, תוך שימוש בתנועת ניסור.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים